Trouwauto – Tesla

Jullie gaan je nu opmaken om dit heugelijke feit te bezegelen en dit straks met alle leuke en lieve mensen om jullie heen te gaan vieren. Aan alles wordt gedacht, een mooie jurk, een strak pak, stijlvolle decoraties en een passende feestlocatie. Wees nou eerlijk: daar hoort dan toch ook passend vervoer bij?

Na verschillende vragen en verzoeken heb ik nu eindelijk de stap gemaakt en ben ik deze trouwvervoerservice begonnen. Veel dingen vallen samen op deze voor jullie zo bijzondere dag. Een dag vol vreugde, pracht en praal, liefde en emotie.

Een dag die door de optelsom van allerlei aspecten bij elkaar moet leiden tot een van de mooiste dagen van jullie leven. Laat mij jullie rijden in stijl. Zorgeloos vervoer tussen de verschillende locaties, zodat jullie deze momenten even samen kunnen genieten en tot rust kunnen komen.

Een dag die door de optelsom van allerlei aspecten bij elkaar moet leiden tot een van de mooiste dagen van jullie leven. Laat mij jullie rijden in stijl. Zorgeloos vervoer tussen de verschillende locaties, zodat jullie deze momenten even samen kunnen genieten en tot rust kunnen komen.

De Tesla

De Tesla Model S is 100% elektrisch. Deze wordt aangedreven met een 85 KWh battery pack.

Pure rust, heerlijk comfort en bijzonder veel rijplezier

AANDRIJVING
aandrijving achter
aandrijvingssysteemelektromotor
brandstof n.v.t.
totaal max. vermogen270 kW (367 pk)
totaal max. koppel440 Nm
ELEKTROMOTOR
motortypesynchroonmotor/permanente magneet
max. vermogen270 kW (367 pk)
max. koppel430 Nm
aantal motoren1
accutypelithium-ion
accucapaciteit85 kWh
accuspanning– V
laadtijd 230V/16A– uur
PRESTATIES
topsnelheid200 km/h
acceleratie 0-100 km/h 5,9 s
verbruik binnen beb. kom n.v.t.
n.v.t.
verbruik buiten beb. kom n.v.t.
n.v.t.
verbruik gemiddeld n.v.t.
n.v.t.
n.b.
CO2-uitstoot 0 g/km
energielabelA
ONDERSTEL
wielophanging voor onafh., dubb.dr.
wielophanging achter multilink
vering voor luchtvering
vering achter luchtvering
stabilisator voor ja
stabilisator achter ja
remmen voor gev. schijven, 355 mm
remmen achter gev. schijven, 365 mm
bandenmaat voor 245/45R19
bandenmaat achter 245/45R19
draaicirkel 11,3 m

Uw chauffeur

Mijn naam is Eric Verbeeck . Vrienden en familie noemen mij een ondernemer en een creatieveling. In 2013 kreeg ik als een van de eersten hier in Nederland mijn lang verwachte witte Tesla. Het is niet alleen een auto met een geweldig verhaal, maar bovenal ook een beeldschone verschijning. Deze combi heeft mij ertoe gebracht om bruidsparen te gaan vervoeren op de voor hen zo bijzondere dag uit het leven. En mijn naam is Wouter Eerkens. Als voormalig privé chauffeur en rally liefhebber, heb ik een groot deel van mijn leven achter het stuur doorgebracht. Uit eigen ervaring weet ik dat een bijzondere auto de “mooiste dag” nog mooier kan maken. Ik vind het een eer om met deze prachtige witte Tesla de extra ‘touch’ op jullie dag te mogen verzorgen! Ons doel is om jullie als bruidspaar een heerlijke onbezorgde dag te geven voor wat betreft het vervoer tussen de diverse locaties waar jullie “mooiste dag” zich zal afspelen.